Samtalsterapi

I varje hinder eller problem som vi upplever finns också fröet till personlig utveckling, brukar man säga. Men det är inte så lätt att se det där fröet själv. I terapin utforskar vi detta tillsammans för att hitta nycklarna till just din utveckling.

Att utvecklas som människa kan vara smärtsamt. Uttrycket det gör ont när knoppar brister är inte för inte. Men, det kan också vara väldigt lustfyllt. Min inställning är att det är viktigt att även kunna ha roligt under resan. Att växa och utvecklas handlar i mångt och mycket om att våga ta tjuren vid hornen – med siktet inställt på att kunna må och fungera avsevärt mycket bättre.

Jag ser på terapi på samma sätt som att ha en PT – en mental PT. Som samtalsterapeut anpassar jag terapin till varje klients unika behov och integrerar flera olika metoder i terapiarbetet. Min målsättning är att, i en trygg miljö och genom ett holistiskt synsätt, fungera som reseledare för dig som vill göra en resa inåt med målet att lära känna dig själv bättre, få bukt med hindrande mönster och må och fungera bättre.

Välkommen att höra av dig om du vill veta mer.


Ingrid Lindmark

Samtalsterapeut & neurofeedbackterapeut

Telefon

070 374 28 53

Adress

Eriksbergsgatan 12, 4 tr
114 30 Stockholm