Klienter berättar

Caroline, 32

Jag hade lyckan att ha en kollega som rekommenderade mig att träffa Ingrid då hon visste att Ingrid skulle kunna hjälpa mig att reda ut mina tankar. Genom Ingrids hjälp fick jag löst ett stort destruktivt beteende hos mig som jag trodde jag skulle behöva leva med i resten av mitt liv. Ingrid har lyckats hjälpa mig att bena ut mig själv och förstå alla mina olika delpersonligheter och förklarar på ett målande sätt så jag förstår. Bara efter några få gånger känns det som att Ingrid känner hela mig och jag behöver inte kunna förklara 100% för att hon skall förstå, vilket är otroligt skönt.  Ingrid beskriver sambanden för varför jag är den personen jag är idag utefter vad som skett tidigare i mitt liv och händelser jag varit med om. Efter varje samtal med Ingrid känner jag mig "ihopsamlad" och nollad och får ny energi att starta om på nytt, lite starkare, säkrare och framförallt gladare.


"Mitt liv ser helt annorlunda ut idag både jobbmässigt och privat. Evigt tacksam för den hjälp jag fått av Ingrid."

- Johan, 52


Erica, 32

Ingrid är den bästa investeringen jag gjort i mig själv – någonsin. Jag brukar prata om Ingrid som min reseledare på min resa mot insikt och personlig utveckling. Ingrid har gjort mig tryggare, starkare och modigare mentalt, både på jobbet och privat. Med stor professionalitet och värme hjälper hon mig att se och förstå det outtalade – och att hitta mina nycklar för att låsa upp mina mentala blockeringar. Hon hjälper mig att skruva upp volymen på de inre röster som bär mina styrkor så att jag kan utvecklas framåt, åt rätt håll. Att bli lyssnad på, på riktigt, ger en enorm kraft. Varje gång jag varit hos Ingrid känner jag mig energisk, peppad och rustad för att ta mig an vad som helst, när som helst.


"Efter varje samtal med Ingrid lämnar jag med mindre tryck över bröstet och mer styrka."

- Sofia, 21Sofia L, 36

När jag först träffade Ingrid var mina olika roller i livet uppdelade; ett jobb-jag, ett hemma-jag osv. Vissa attribut gillade jag mer än andra med uppdelningen. Med Ingrid har jag fått möjlighet att gå ner i min kärna och med guidning, stor empati från både Ingrid och sen även av mig själv, så har rollerna lyckats sammanfogas i ett. Baslinjen jag och Ingrid hittat och jag nu utgår ifrån är känslomedvetenhet. Ingrid har en inre visdom som få personer har och med den förmågan lyckas hon bena ut vad som är vad. Jag är så glad att jag träffat Ingrid och så glad att jag nu är stolt att vara den jag är, på alla plan.


"I så många år undrade jag varför livet var så orättvist, hur kunde alla andra njuta av livet och inte jag? Sen träffade jag Ingrid."

- Veronica, 47


Julia, 34

Efter många år av ätstörningar, depressioner, utbrändhet och dålig självkänsla gav jag nästan upp. Genom rekommendationer kom jag i kontakt med Ingrid som har hjälpt mig att förstå mig själv. Trodde inte jag var kapabel till att må bra. Men det har Ingrid visat mig att jag kan.

Catrine, 47

Ingrid har hjälpt mig hitta gömda sidor hos mig själv som jag tidigare ignorerat. Min vardag är så mycket enklare nu när jag lyssnar på alla mina behov och agerar därefter. Jag är snäll mot mig själv och livet är helt plötsligt roligare.


"Inte visste jag att jag var medberoende. Men så många polletter som fallit ner sedan jag träffade Ingrid. Evigt tacksam!"

- Malin, 41Wisam, 36

Att boka ett coaching-möte med Ingrid var från dag ett helt klart den bästa gåvan jag kunde ge mig själv. Den värme, vishet och trygghet man känner när man sitter mittemot Ingrid gör att man kan vara bekväm med att öppna sig och låta sig vara sann mot sig själv. Jag har pratat med Ingrid om livshändelser jag inte har berättat för någon annan i min omgivning. Ingrid har en förmåga att lyssna på ett bekräftande vis och jag har alltid lämnat våra möten uppfylld med energi och massor av insikt. Att ha flyttat utomlands och fortfarande lyckats behålla kontakten med Ingrid är kvitto på hur bra och givande våra coachingsamtal är. Ingrids vishet, känsla för människor och värme gör henne till en oumbärlig coach och man blir helt hooked!

Petra, 39

Trots att jag själv är beteendevetare och träffat otaliga personer inom vården i hopp om att få hjälp att må bättre ser Ingrid beteendemönster och förklaringar som ingen tidigare gjort. Hon är erfaren och har en sällsynt kunskap som hon förmedlar lättförståeligt och empatiskt. Jag känner att jag har en ny förståelse och styrka för att hantera mina känslor och tror numera att mitt liv kommer att bli betydligt mer harmoniskt än vad jag någonsin vågat hoppas!


"Ingrid har hjälpt mig komma ur de mörkaste åren i mitt liv. Hade inte varit där jag är idag utan hennes hjälp. Jag tycker om livet igen, tack vare henne."

- Isabelle 43


Linda, 41

Ingrid har förmågan att se samband och förklaringar mellan händelser i det förflutna, ens val och vardagsrutiner och de känslor man har på ett otroligt imponerande sätt. Hon kopplar kunskap och teorier till återkommande beteendemönster och har hjälpt mig att förstå varför jag känner och agerar som jag gör – så nu jobbar vi tillsammans för att nå min målbild om att må bättre och ha en sundare självbild. Och det går verkligen framåt!


Lovisa, 28

Under hela mitt liv har jag haft problem med ångest, oro och destruktiva beteendemönster såsom ätstörningar, prestationskrav och har ständigt känt mig otillräcklig. Jag har tappat räkningen på antalet psykologer, coacher, psykiatriker och andra personer som jag har vänt mig till i hopp om hjälp. Ingrid är den första personen som förstår mig, på riktigt. Hon har hjälpt mig att få förståelse för mina känslor och beteendemönster som ingen annan tidigare har lyckats med. Hon är varm och förstående och har en gedigen kunskap och erfarenhet. Utan henne hade jag inte haft hopp om en harmonisk och välmående framtid – vilket jag har nu! Jag är evigt tacksam för min kontakt med Ingrid.


"Bara efter några få gånger känns det som att Ingrid känner hela mig och jag behöver inte kunna förklara 100% för att hon skall förstå."

- Wisam, 36Sofia, 21

Efter varje samtal med Ingrid lämnar jag med mindre tryck över bröstet och mer styrka. Ingrid får mig att känna mig självsäker och motiverar mig till att våga möta mina problem, genom utmaningar, kunskap och trygghet. Jag skulle inte kunna tänka mig att prata med någon annan än Ingrid.


Ingrid Lindmark

Samtalsterapeut & neurofeedbackterapeut

Telefon

070 374 28 53

Adress

Eriksbergsgatan 12, 4 tr
114 30 Stockholm